Ισχυρή εταιρική παρουσία και Social Media

Η επιτυχής διαδικτυακή παρουσία επιτυγχάνεται, όταν συλλειτουργούν ορθά και δημιουργικά όλοι οι παράγοντες προώθησης. Τα social media, είναι  ένας από αυτούς του παράγοντες και αποτελούν χρήσιμο μέσο καθοδήγησης των πελατών στην ιστοσελίδα σας, ενημέρωσης για προσφορές και νέες υπηρεσίες.

Αν και η παρουσία στα social media φαίνεται να είναι κάτι απλό, όπως ένα οποιοδήποτε προσωπικό προφίλ στο facebook, στην περίπτωση των business profiles τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, θεωρώντας ότι πρόκειται για κάτι απλό και εύκολο, αποφασίζουν να διαχειριστούν μόνοι τους την σελίδα τους, δίχως να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις ή τα απαραίτητα εργαλεία για την προώθηση της επωνυμίας τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τόσο την απώλεια κερδών όσο και την απώλεια εν δυνάμει πελατολογίου, που αποπροσανατολίζεται και ακολουθεί το επαγγελματικά διαμορφωμένο προφίλ των ανταγωνιστών σας..

Το πλεονέκτημα στην προώθηση μέσω του facebook αποκτούν όσοι ακολουθούν μια μεθοδευμένη και ισχυρή στρατηγική !

Η Decade Development αναλαμβάνει την δημιουργία και την διαχείριση της προσωπικής σας σελίδας στο facebook με στόχο της αύξηση των κερδών σας, ακολουθώντας πάντα ένα ορθά δομημένο πλάνο προώθησης, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

 1. Σε πρώτο στάδιο μελετάμε το προϊόν σας και βρισκόμαστε σε συνεχή συνεννόηση μαζί σας, ώστε να βρούμε το κοινό σας. Την στόχευση αυτή πραγματοποιούμε με εργαλεία και με ενδελεχή μελέτη.
 2. Οργανώνουμε μια ολοκληρωμένη καμπάνια-πλάνο με τις ακριβείς κινήσεις που πρέπει να γίνονται μέσα στο μήνα για την άνοδο της επιχείρησής σας.
 3. Ελέγχουμε απρόσκοπτα την πορεία και την απόδοση της διαφημιστικής καμπάνιας και την προσαρμόζουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας ή τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού.
 4. Προσεγγίζουμε και αυξάνουμε το κοινό σας με αναρτήσεις που προσελκύουν το ενδιαφέρον.
 5. Δημιουργούμε custom διαφημίσεις (με μοναδικό εικαστικό περιεχόμενο και κείμενο) και πραγματοποιούμε αναρτήσεις με λέξεις κλειδιά και ποιοτικό περιεχόμενο για να καταστήσουμε την σελίδα σας ακόμη πιο δημοφιλή.
 6. Βρίσκουμε ποιο είναι το δημοφιλέστερο περιεχόμενο στον τομέα που δραστηριοποιείστε και το αναδεικνύουμε.
 7. Προωθούμε το προϊόν σας μέσω των χορηγούμενων διαφημίσεων του facebook, πραγματοποιώντας ακριβή στόχευση. Κατευθύνουμε το κοινό σας και μετατρέπουμε τους χρήστε του facebook σε πελάτες σας.
 8. Κατευθύνουμε τους χρήστες που ανήκουν στο fun page της επιχείρησής σας, στην ιστοσελίδα σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα της.
 9. Επικοινωνούμε με όλους τους followers δημιουργώντας σχέσης εμπιστοσύνης με την επωνυμία σας. Έτσι δημιουργούμε σταθερό και αυξανόμενο κοινό.

Εδραιώνετε τη θέση σας στο διαδίκτυο.

Να καταστήσετε την επωνυμία σας δημοφιλή.

Δημιουργία, πιστού και αυξανόμενου καταναλωτικού κοινού.

Να δημιουργήσετε ένα πιστό, διευρυνόμενο καταναλωτικό κοινό.

Βρίσκεστε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Να βρεθείτε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Ισχυρή προώθηση που αποφέρει κέρδος.

Να εδραιώσετε την θέση σας στην αγορά.

Η Decade Development,δημιουργεί και διαχειρίζεται το προφίλ  σας στο Ιnstagram διευρύνοντας  το πελατολόγιό σας και αυξάνοντας τα έσοδά σας. Στόχος δεν είναι η γενική η αύξηση των followers, αλλά η δημιουργία σταθερών followers οι οποίοι θα μπορούν να γίνουν πελάτες σας

 1. Πραγματοποιούμε έρευνα ώστε να βρούμε στοχευμένο κοινό.
 2. Οργανώνουμε ένα λεπτομερές πλάνο προώθησης το οποίο αξιολογείται κάθε μήνα ως προς την απόδοση και την πρόοδό του και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.
 3. Προσθέτουμε μοναδικό, ποιοτικό περιεχόμενο για την προσέλκυση  ακολούθων.
 4. Πραγματοποιούμε ορθή χρήση των hashtags ώστε οι εικόνες σας να μπορούν να ανευρεθούν από το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του instagram.
 5. Φροντίζουμε ώστε το περιεχόμενο των δημοσιεύσεών σας να είναι ποιοτικό και βελτιστοποιημένο ώστε να προσελκύει περισσότερο κοινό το οποίο θα παρακολουθεί σταθερά τα posts σας.
 6. Κατευθύνουμε τους followers στην ιστοσελίδα σας.
 7. Εστιάζουμε και πετυχαίνουμε την δυναμική παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Βασικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

To facebook είναι ένα από τα βασικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην Ελλάδα έχει πάνω από 13.000.000 χρήστες, οι οποίοι με την πάροδο του χρόνου, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς.

Γι αυτό το λόγο, το δικό σας facebook profile, αποκλειστικά για την επιχείρησή σας, είναι πολύ σημαντικό.

Σκεφτείτε μόνο ότι όλα τα smart phones και tablets, περιλαμβάνουν την εφαρμογή του facebook, την οποία όλοι οι χρήστες χειρίζονται καθημερινά και για πολλές ώρες, μόνο και μόνο για να περάσει ευχάριστα ο χρόνος τους.

Η διαδικασία του scroll down στo newsfeed(αρχική σελίδα) , είναι για εσάς η ιδανική ευκαιρία για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας.

Ένας χρήστης που προσελκύεται από μια δημοσίευση, θα κάνει κλικ για να δει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό που τον ενδιαφέρει.

To Ιnstagram είναι ένα δημοφιλές και συνεχώς διευρυνόμενο μέσο δικτύωσης, που στηρίζεται στην εικόνα. Οι χρήστες του αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς μέρα με την ημέρα.

Μια εντυπωσιακή εικόνα, ιδιαίτερα όταν αυτή έχει να κάνει με ταξίδια ή φαγητό, δημιουργεί αυτόματα το συναίσθημα της επιθυμίας: «Θέλω να ταξιδέψω εκεί!» «Θέλω να γευτώ κάτι τέτοιο!»

Με μια σωστή ορθά δομημένη καμπάνια προώθησης, το Ιnstagram μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό «μεσάζοντα» που θα παραπέμψει τον χρήστη σε σας.

Η μεγάλη αποδοχή  που έχει το Instagram και η απλουστευμένη του χρήση, το καθιστά απαραίτητο μέσο προώθησης μέσω διαδικτύου.

Οι χρήστες του, εστιάζουν στην αισθητική και στην καλλιτεχνική πλευρά της  εικόνας. Αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό, μπορεί να εκμεταλλευτεί μια επιχείρηση ώστε να αυξήσει τα κέρδη της.