ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To δίκτυο της Decade Development, δραστηριοποιείται στον τομέα της προώθησης και της ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω internet.

Όλο και περισσότερες εταιρείες σήμερα επιλέγουν να διαμορφώσουν το εταιρικό τους προφίλ στο διαδίκτυο, διότι αντιλαμβάνονται ότι οι ενέργειες αγοράς, ενοικίασης, διαφήμισης και προβολής έχουν μεγαλύτερη απόδοση σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα, ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου προώθησης.

Ο καταναλωτής-χρήστης, θα επιλέξει το διαδίκτυο διότι είναι πιο εύκολο γι αυτόν και λιγότερο χρονοβόρο να περιηγηθεί από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, παρά από κατάστημα σε κατάστημα.

Παράλληλα, όταν επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε άλλου είδους υπηρεσίες, όπως είναι για παράδειγμα η οργάνωση των διακοπών του, θα προτιμήσει να κάνει την κράτησή του ηλεκτρονικά, διότι αυτή η ενέργεια του εξασφαλίζει πολύτιμο χρόνο.

Η συνεχής προτίμηση του διαδικτύου για προϊόντα και υπηρεσίες σε συνδυασμό με την συνεχή χρήση tablets και κινητών τηλεφώνων έχει καταστήσει το internet τον βασικότερο χώρο αγορών.

Η Decade Development φροντίζει για την ισχυρή σας παρουσία στο διαδίκτυο και προσελκύει με την εξατομικευμένη στρατηγική που προτείνει και εφαρμόζει, σταθερά αυξανόμενο πελατολόγιο μεγιστοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τα κέρδη σας με το minimum κόστος.

Αγορές Υπηρεσιών μέσω Internet

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat τo 2013, το 37% των Ελλήνων πραγματοποίησε τις αγορές του μέσω Internet.

37

Μέχρι το 2018 τα παγκόσμια κέρδη του ηλεκτρονικού εμπορίου αναμένεται να φτάσουν από 730 εκατ. ευρώ. Σήμερα ανέρχονται στα 1,5 εκατ. Ευρώ.

0
Happy customers
0
Hours programming

Ποιος κερδίζει από αυτό το ένθερμο αγοραστικό κοινό;

Η επιχείρηση που αποκτά το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και υποστηρίζεται από μια ολοκληρωμένη καμπάνια διαδικτυακής προώθησης.

Αυτόν το στόχο έρχεται να επιτύχει για σας η Decade Development με την κατασκευή ιστοσελίδας, την δημιουργία και την διαχείριση των social media της επιχείρησής σας, όπως επίσης και τη δημιουργία Google Adwords για την ιστοσελίδα σας.