Η ιστοσελίδα και η σημασία της

H ιστοσελίδα σας, συνιστά την ηλεκτρονική παρουσία της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Όσο καλύτερη εντύπωση δώσετε στον χρήστη για τις παροχές σας και την εικόνα σας, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να τον πείσετε να σας προτιμήσει και να πραγματοποιήσει μια επιθυμητή ενέργεια.

Για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να πληρούνται υψηλές προδιαγραφές:

 • Εικαστικού Περιεχομένου

 • Κειμένων

 • Λειτουργικότητας

Α. Το εικαστικό

Η εικόνα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε μια ιστοσελίδα διότι δημιουργεί το πρώτο ερέθισμα που θα οδηγήσει τον χρήστη να περιηγηθεί στον ιστοτοπό σας. Οι φωτογραφίες σας θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικές, επαγγελματικές και ελκυστικές με βασικό σκοπό, να παροτρύνουν τον χρήστη να προτιμήσει την επιχείρησή σας.

Η Decade Development επιλέγει με αυστηρότητα το φωτογραφικό υλικό, ώστε αυτό να αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρησή σας, αλλά και το δημιουργεί για εσάς σε περίπτωση που αυτό δεν υπάρχει, με την βοήθεια υπερσύγχρονων μέσων και καταρτισμένων επαγγελματιών.

Πάντοτε με τη δική σας συνεργασία, βρίσκουμε και αποδίδουμε το κατάλληλο, μοντέρνο design που σας κάνει να ξεχωρίζεται, προσφέροντάς σας μοναδική ταυτότητα.

Το Responsive Web Design αφορά τόσο το εικαστικό όσο και το σχεδιαστικό κομμάτι της ιστοσελίδας. Η φράση responsive web design σημαίνει ότι:

 1. Η ιστοσελίδα που θα δημιουργήσουμε είναι συμβατή με smart phones, και tablets, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την ποιότητα και την ανάλυση της οθόνης. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται το συνηθισμένο zoom in / zoom out και επιτρέπεται η εύκολη πλοήγηση από οποιαδήποτε συσκευή.
 1. Η ιστοσελίδα σας αξιολογείται θετικά από τις μηχανές αναζήτησης σε σχέση με τις υπόλοιπες μη responsive ιστοσελίδες και αποκτά μια καλή θεσή στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 1. Κεντρίζετε το ενδιαφέρον χρηστών που περιηγούνται κυρίως μέσω κινητών τηλεφώνων ή tablets στο διαδίκτυο. Δηλαδή το 90% των καταναλωτών.

Βασικοί αρωγοί στον σκοπό αυτό, είναι οι καταρτισμένοι webdesigners που απασχολεί η Decade Development.

Β. Το κείμενο

Το γραπτό κείμενο αποτελεί την δεύτερη βαθμίδα παρουσίασης της επιχείρησής σας.

Οι μηχανές αναζήτησης, με δημοφιλέστερη αυτήν της Google, αναδεικνύουν τις ιστοσελίδες με ποιοτικό περιεχόμενο που βοηθούν τον χρήστη να λάβει άμεσα, κατανοητά, αναλυτικά και ευχάριστα την πληροφορία που επιθυμεί.

Έτσι, στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων, υπάρχουν όσα websites έχουν ευανάγνωστο, δομημένο, μοναδικό(το Copy-Paste αξιολογείται αρνητικά),αναλυτικό περιεχόμενο.

Για τον σκοπό αυτό, η Decade Development απασχολεί καταρτισμένη συγγραφική ομάδα που:

 1. Δημιουργεί μοναδικό περιεχόμενο το οποίο είναι πωλησιακό και ωθεί τον χρήστη στην επιθυμητή ενέργεια.
 2. Ενσωματώνει στα ποιοτικά κείμενα που δημιουργεί, τις προϋποθέσεις που απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης, ώστε στα αποτελέσματα να εμφανίζεστε στις πρώτες σελίδες και η θέση σας να είναι σταθερή και αυξανόμενη.

Η αναγκαιότητα του πολυγλωσσικού περιεχομένου:

Από τη στιγμή που βρίσκεστε στο διαδίκτυο, το προϊόν σας πάει να περιορίζεται σε συγκεκριμένο κοινό αλλά είναι προσβάσιμο από χρήστες άλλων χωρών. Η ύπαρξη μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας είναι σημαντική για να προσελκύσετε περισσότερους αλλόγλωσσους χρήστες που ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

 • Περίπου το 37% των Γερμανών έκανε την περασμένη χρονιά χρήση του διαδικτύου προκειμένου να κλείσει πακέτο διακοπών ή να πραγματοποιήσει αγορές από Ελληνικά websites και e-shops.
 • Το 50% των κρατήσεων και των αγορών σε Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες του προηγούμενου έτους έγινε μέσω internet από τις χώρες της Ευρώπης και των Η.Π.Α .

Οι περισσότερες ιστοσελίδες, χάνουν την κατάταξή τους στα αποτελέσματα της αναζήτησης, επειδή δεν έχουν καλές μεταφράσεις, σωστά urls ανάλογα με την γλώσσα, ή συμφωνία νοήματος από την μία γλώσσα στην άλλη.

Γ. Η λειτουργικότητα

Όταν αναφέρουμε ότι ένα website είναι λειτουργικό, εννοούμε ότι βοηθά τον χρήστη να περιηγηθεί εντός της ιστοσελίδας.

Βασικός παράγοντας παραμονής στην ιστοσελίδα, είναι η ταχύτητα περιήγησης.

Ένα όμορφο website με μοντέρνο design, δεν είναι πάντα λειτουργικό ούτε προσφέρει τα αναμενόμενα κέρδη. Αυτή η περίπτωση εντοπίζεται στο 90% των ιστοσελίδων που έχουν μοντέρνο design.

Εμείς σας προσφέρουμε μια συνδυαστική λύση σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας και φροντίζουμε η παραμονή σας στο διαδίκτυο να είναι ασφαλής και η περιήγηση των πελατών σας στην ιστοσελίδα, εύκολη και ταχύτατη παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Υπηρεσίες Φιλοξενείας (web hosting)

Tο website σας θα φιλοξενηθεί σε high-end, non-stop Internet Servers, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν και τις απαιτητικές εφαρμογές. Η απρόσκοπτη λειτουργία και ασφάλεια των Servers διασφαλίζεται από:

 • Συνεχή παρακολούθηση των sites στους servers
 • Kαθημερινό back up.
 • Ανεπτυγμένα συστήματα προστασίας (Firewalls)
 • Συστήματα Clustering και Load Balancing.
 • Την αυτονομία στην παροχή ενέργειας επί 24ωρου βάσεως

Η συνεργασία με την Decade Development

Για εμάς η ανάπτυξή σας, δεν σταματά με την παράδοση του web-site.

Aπώτερος στόχος είναι μέσα από την εικόνα σας, να βελτιωθούν και οι επιδόσεις της επιχείρησής σας.

Αυτό σημαίνει ότι η κατασκευή μιας άρτιας ιστοσελίδας αποβλέπει στην αύξηση των κερδών και στην δημιουργία αυξανόμενου πελατολογίου.

Γι αυτό το λόγο το website σας θα παρακολουθείται αυτόματα από το κορυφαίο πρόγραμμα στατιστικών στοιχείων κίνησης, από την παγκόσμιου επιπέδου πλατφόρμα της Google, τα Google Analytics. Έτσι θα μπορείτε να έχετε μια αναλυτική εικόνα σχετικά με:

 • το μέσο όρο παραμονής των πελατών σας στην σελίδα σας
 • τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι χρήστες την σελίδα σας
 • ποια σελίδα σας είναι πιο αποδοτική στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος του χρήστη
 • τις λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να κάνετε τους επισκέπτες σας να επιστρέψουν στην σελίδα σας